‘Mijn motto is altijd: “Eerst Zaaien, dan Oogsten”

Doordat ik regelmatig naar netwerkbijeenkomsten ga heb ik gemerkt dat er toch meer gedacht wordt aan het ‘nemen’ en minder aan het ‘geven’. Ik ben altijd al een verbinder geweest. Zodra ik een aanknopingspunt zie met een ander persoon en/of bedrijf leg ik dat voor aan degene met wie ik in gesprek ben en dan krijg je al hele interessante en leuke gesprekken! Uiteindelijk komt men dan ook weer bij mij terug. Ik heb dus eerst ‘gezaaid’ en pluk daar vaak later weer de vruchten van; het zogenaamde ‘oogsten’.  

Als je netwerkt probeer dan allereerst naar die ander te luisteren, vragen te stellen en mee te denken en niet in eerste instantie aan een eigen eventuele opdracht te denken. Probeer het eens en zie wat er gebeurt; het werkt écht!’

Door deze website te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten